Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van ChatWise Academy

Inleiding

Deze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld om de relatie tussen ChatWise Academy en haar klanten duidelijk te definiëren. Ze zijn van toepassing op alle aankopen en transacties gedaan via de website van ChatWise Academy.

Definities

Verkoper: ChatWise Academy, gevestigd te Middeldiepstraat 93, 3361VR Sliedrecht.

Koper: Elke individu of entiteit die een aankoop doet via de website.

Producten

De verkoper biedt een reeks educatieve boeken aan. Elk product wordt duidelijk beschreven op de website.

Betaling

Betalingen worden veilig afgehandeld via iDeal. Pas na ontvangst van de volledige betaling wordt de bestelling verwerkt en verzonden of klaargezet voor afhaling.

Levering

Klanten kunnen kiezen tussen afhalen of verzenden. Bij verzending worden verzendkosten in rekening gebracht, die variëren afhankelijk van de bestemming.

Retourbeleid

Klanten hebben het recht om binnen 30 dagen na ontvangst een product te retourneren, op voorwaarde dat het in de originele staat is.

Garantie

Er wordt geen garantie gegeven op de boeken, maar de kwaliteit en integriteit van de inhoud wordt gegarandeerd.

Klantondersteuning

Voor alle vragen of problemen kunnen klanten contact opnemen via kees@qhsetotaal.nl. We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Auteursrecht

De boeken en alle andere inhoud op de website zijn beschermd door auteursrecht. Elk ongeoorloofd gebruik kan leiden tot juridische stappen.

Leeftijdsrestricties

Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor aankopen, maar we raden toezicht door een volwassene aan bij aankopen door minderjarigen.